Categorieën
Schrijven

Nieuwe boeken

Helaas, ik schrijf niet voor het internet. Gelukkig ben ik wel bezig met twee nieuwe boeken.

Otto Pijpschraper

Boek 1 gaat over Otto Pijpschraper, kind van Harm en Maria. Otto wordt neergeschoten door Maria, maar hij overleeft het. Met zijn halve gezicht moet hij verder. Maria belandt uiteraard in de gevangenis en Harm verdwijnt in zijn gedachten. Hoe dit verder ontvouwt wordt aan geschreven.

Damesroman

Boek 2 wordt een damesroman. Niet in de betekenis van een roman voor dames, maar een roman over een groep dames waarvan Hettie Dutch er één van is. In het boek volgen we een aantal dames (en mannen) rondom een uitvaartbeurs. Hettie is bijvoorbeeld haar man verloren, zo zegt zij dat altijd, maar ze is haar man letterlijk kwijt. Ze weet niet waar hij is en heeft al tijden niks meer van hem gehoord. Yvette maakt kleibeeldjes waar ze de as van de overledene in verwerkt en nu haar man thuis zit, omdat zijn lichaam kapot is door het werken in de bouw, wil hij helpen maar dat gaat nog niet zo makkelijk.

Wachten

Nu is het wachten op mij, opdat ik verder schrijf aan de verhalen. Dat gaat zeer, zeer gestaag. Een opbeurend bericht van uw kant kan mogelijk helpen.

Door R. van Munster

Schrijver en kunstenaar. Al sluiten die twee elkaar niet uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.